IVANJICA

Hotel PARK

U najlepšim predelima zapadne Srbije na obroncima Javora i Golije smeštena je Ivanjica, grad sa velikom istorijskom baštinom ali i grad sa ogromnom perspektivom. Ona se pre svega ogleda kroz turizam jer je Ivanjica vazdušna banja na oko 500 metara nadmorske visine, sa umereno-kontinentalnom klimom koja je uz karakteristike reljefa i biosfere svrstava u, evropskom razmerama, ekskluzivnu destinaciju. Zato i ne čudi što Hotel PARK u Ivanjici uz svoj naziv promoviše i moto“okruženi prirodom“, A baš u tom hotelu, u tom gradu koji svojom lepotom i duhom pleni svakog ko u njega dodje, tu kraj Moravice, reke na kojoj je još 1911. godine izgrađena hidrocentrala, gradu koji pominje najveći srpski komediograf Branislav Nušić, tu će ove godine prvi put u svojoj dvadesetdvogodišnjoj tradiciji Međunarodni košarkaški kamp KASTA ugostiti kampere iz mnogih zemalja sveta i, naravno, Srbije.

Komfor i udobnost Hotela PARK sa četiri zvezdice, smeštaj u pretežno dvokrevetnim sobama, vrhunska ishrana koja obuhvata doručak i večeru po principu švedskog stola i više jela po izboru za ručak uz prepoznatljivu i nadaleko poznatu gostoprimljivost, garantuju svim kamperima i njihovim trenerima ugodan boravak. Ako se tome doda 5 potpuno novih otvorenih i osvetljenih terena, hala koja je svakodnevno na raspolaganju kamperima, a sve to u blizini hotela, zatim bazen, sauna i teretana u hotelu, jasno je da Međunarodni košarkaški kamp KASTA ove godine stvara novu dimenziju u organizaciji i ponudi za kampere u Srbiji.

Moramo istaći da je sve ovo moguće jer strategija razvoja Ivanjice upravo podrazumeva razvoj sportskog turizma. Ivanjičani su prepoznali Međunarodni košarkaški kamp KASTA kao lokomotivu razvoja ove specifične grane turizma u svom gradu- Veliku zahvalnost dugujemo čelnicima opštine i Hotela PARK na saradnji i uvereni smo da ćemo uz njihovu pomoć i podršku biti dobri domaćini a da će najbolja promocija grada i Međunarodnog košarkaškog kampa KASTA širom sveta ubuduće biti uspomene i utisci kampera iz Ivanjice.

RUDNIK

HOTEL NEDA - RUDNIK

Međunarodni košarkaški kamp KASTA se nalazi na obroncima planine Rudnik, među gustim četinarskim i listopadnim šumama, livadama, sa čistim vazduhom i prijatnom klimom i pruža izvanredne mogućnosti za boravak i pripremu sportista.

U našoj košarkaškoj oazi čeka vas ljubazno osoblje, ukusna domaća hrana, švedski sto u vreme doručka i večere, naručivanje ručka sa menija za naredni dan, osvetljeni košarkaški tereni, sportska hala, opremljene sobe sa kupatilima i TV-om, salon za zabavu, igraonica i dostupan WiFi.

Hotel NEDA poseduje i zatvoreni bazen koji kamperi mogu koristiti tokom celog dana ili na noćnom kupanju, sa organizovanim igrama i takmičenjima, i gde su na raspolaganju instruktori plivanja. Uz to, obezbeđen je i lekarski nadzor nad kamperima 24 časa dnevno.

Sve navedeno podrazumeva izuzetnu želju svih zaposlenih, da kamperima u svakom trenutku priušte sve što je neophodno za besprekorno obavljanje trenažnih aktivnosti.