logo

Dobrodošli

Dragi mladi košarkaši i košarkašice,
dobrodošli u Međunarodni košarkaški kamp KASTA

Pred nama je 18. godina rada i svesni smo velikih obaveza koje nas očekuju. Strpljivo pripremamo novi ciklus kampa koji je postao jedinstveni udžbenik košarke namenjen najmlađima.

KASTA je postala košarkaška tradicija iako je poznato da se tradicije stvaraju mukotrpno i sporo.

Znak kvaliteta KSS

image

Rad kampa je probudio veliko interesovanje učesnika, ali i stručne košarkaške javnosti zbog niza originalnih metodoloških rešenja i veoma pažljivo izabranih trenera koji ih sprovode.

Na osnovu stručnih i organizacionih kvaliteta kampa, kao i uspešno završenih akcija, a na osnovu propisanih kriterijuma i standarda, KASTA je i ove godine dobila znak kvaliteta koji dodeljuje KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE.

Medijski pokrovitelji

Sportske.net

Imamo veliku čast i zadovoljstvo da aktuelnosti i zanimljivosti sa svih smena Međunarodnog košarkaškog kampa KASTA objavljuju lideri sportskog novinarstva: SOS KANAL, SPORTSKI ŽURNAL i portal www.sportske.net

Kamp KASTA 2015.

KSS

DOWNLOAD - Brošura Kamp KASTA 2015. pdf

Priznanje MOS-a

MOS

Pored licence Košarkaškog saveza Srbije koju posedujemo od početka rada kampa, 2013. godine Međunarodni košarkaški kamp KASTA je dobio veliko priznanje i verifikaciju svojih dosadašnjih aktivnosti jer je od strane Ministarstva omladine i sporta priznat i odobren naš projekat "Sa košarkom do zvezda" sa kojim smo aplicirali u okviru konkursa za posebne programe u oblasti sporta usmerene na realizaciju ciljeva utvrđenih Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji.

Pratite nas na FACEBOOK-u

 

Design by Taboosport